Kalender

Månadsvy
Efter månad
Weekly View
Efter vecka
Search
Sök
Ladda ner som iCal-fil
Smakrundan
Lördag, 1. Juni 2024, 11:00 - 16:00
Träffar : 181
av Per-Gunnar Olofsson
Kontakt 070 243 29 40 | Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Plats Tavelsjöbygden
Smakrunda med egen bil
I området Vännäs-Tavelsjö besöker vi fem olika ställen den här dagen och det bjuds på något gott att äta på varje ställe. Du tar dig mellan ställena i egen bil, startar var du vill och åker runt i egen takt så du hinner besöka alla. Du hittar karta med alla platser utmärkta både här på webbsidan och i din biljett du får direkt efter köpet. Passa gärna på att upptäcka mer i området, på Visit Umeås hemsida finns bra info om både Vännäs och Tavelsjö och omgivningarna: Visit Umeå
Tider
Smakrundan pågår mellan 11-16 så se till att du är hos sista stoppet senast 15:30 så du hinner få och äta upp din smakportion. Vill du stanna längre och stället har öppet även efter smakrundan går det såklart att fråga på plats om det är ok!
Smakrundan, som genomförs den 1 juni, går till området Vännäs-Tavelsjö. Här besöks Rödå Bröd & Spis, Tavelsjö Wärdshus, Slöjdarnas Kafé, Hotel Vännäs och Sundlingska gården.
När du köpt biljett får du ett mail från forfoodies.se med en länk till din biljett. Biljetten visar du upp vid varje stopp för att få din smakportion på mat, personalen bockar då av kupongen i biljetten och markerar den som använd.
Köp biljett här: https://forfoodies.se/kassan/

Tillbaka